0316-240766
Vacatures & Solliciteren

René Derksen informeert Tweede Kamerleden

Posted on: juli 5th, 2021 by wesley

Afgelopen woensdag heeft in de Tweede Kamer een rondetafelgesprek plaats gevonden om een aantal Tweede Kamerleden meer inzicht te laten krijgen in de werkwijze van uitzendbureaus, hun verantwoordelijkheden t.a.v. uitzendkrachten en de verantwoordelijkheid van eenieder om zo de adviezen van het Aanjaagteam bescherming arbeidsmigranten De Kamercommissie SZW (beter bekend als de commissie Roemer) te kunnen beoordelen. Naast de afgevaardigde Kamerleden van de verschillende politieke partijen waren ook een aantal grote werkgevers (waaronder onze gewaardeerde klant Ingram) uitgenodigd. Vanuit de uitzendbranche waren vier partijen uitgenodigd die actief arbeidsmigranten leveren aan hun klanten. Onze eigen oprichter van Cervo, René Derksen was aanwezig om de mening van Cervo aangaande de adviezen van het Aanjaagteam te geven en om de verschillende partijen inzicht te geven over de problematiek vanuit de dagelijkse praktijk.

Met name de huisvestingsproblematiek van arbeidsmigranten kwam aan de orde. Ook belichte René dat er veel uitzendbureaus het welbevinden van de arbeidsmigranten hoog in het vaandel hebben staan, maar dat een aantal ‘Cowboy uitzenders’ het imago van de totale branche structureel verpesten. Daarom pleit Cervo o.a. voor één centrale controlerende instantie om misstanden van de kwaadwillende bureaus uit te bannen. René maakte duidelijk dat ook binnen Cervo fouten worden gemaakt, maar dat de intentie altijd is om de arbeidsmigranten het zo goed mogelijk naar de zin te maken. Dit is immers in ieders belang? Alleen tevreden medewerkers blijven lang voor ons werken en alleen op deze manier kunnen we onze klanten goed bedienen. Ons motto dat alleen tevreden medewerkers zorgen voor tevreden klanten is hiermee actueler dan ooit!

Het hele ronde tafelgesprek terugkijken? Klik dan op deze link.

Information about the corona virus in multiple languages

Posted on: april 5th, 2021 by wesley

At Cervo Group we would like to help you find the correct information about the corona virus. This includes information about the virus itself, the corona rules in the Netherlands and, for example, the vaccination program. All this information can now be found via this link.

Can’t open the link? Then copy this URL into your browser: https://corona.steffie.nl/nl/

Op zoek naar een nieuwe uitdaging en technisch ingesteld?

Posted on: december 4th, 2020 by wesley

De populaire functie van Telecom Monteur hebben we onlangs in een mooie video vastgelegd!

Ga voor meer informatie over deze functie naar www.cervogroup.com/vacatures!

 

 

WANTED: (INHOUSE) COORDINATOR / INTERMEDIARY!

Posted on: oktober 12th, 2020 by wesley

Are you looking for a new job with a lot of freedom and responsibility? We have the ultimate challenge at Cervo Group!

Your guts and human interest as a coordinator will take every Cervo Group customer to a higher level. You will also help flexible workers find a suitable job. You will not do this alone, but together with an international team of intermediaries that you coach and manage.

The vacancy is open in both Waalwijk and Didam. Are you interested? View the vacancies here:

Vacancy Waalwijk
Vacancy Didam

Daniël over zijn passie: techniek, sociale contacten en vrijheid!

Posted on: oktober 4th, 2020 by wesley

Al ruim 3 jaar werkt Daniël als service monteur bij Cervo Group. Vanuit zijn functie is hij verantwoordelijk voor 3 onmisbare elementen in de meeste huishoudens: internet, televisie & telefonie. Als service monteur zorgt Daniël zowel voor nieuwe aansluitingen als het verhelpen van storingen. ”Mijn passie voor techniek kan ik bij Cervo Group al 3 jaar met plezier combineren met de dingen die ik belangrijk vind.  Aan het begin van de dag check ik mijn planning, stap ik de bus in en ga ik mensen blij maken”, aldus Daniël.

Door zijn ervaring in het veld en drive om door te groeien werkt Daniël sinds kort ook fysiek op het hoofdkantoor van Cervo Group. Vanuit hier helpt Daniël service monteurs met complexe vraagstukken en levert hij ondersteuning op de dagelijkse werkzaamheden. Dit gaat niet alleen per telefoon of mail; Daniël gaat regelmatig met collega service monteurs op pad om hen te ondersteunen in hun werk. ”Ik ben blij met de kans die ik heb gekregen bij Cervo Group. De combinatie van op de weg zitten en het ondersteunen van collega’s past perfect bij mij.”

Nieuw pension voor buitenlandse arbeiders

Posted on: november 19th, 2019 by wesley

Afgelopen vrijdag is het nieuwe pension voor buitenlandse arbeiders feestelijk geopend! Het voormalige kantoorpand van de Flynth adviesgroep op Mercurion bij de A12 werd volledig gestript en omgebouwd tot pension. Het beschikt over 64 bedden, was- en doucheruimten, twee keukens en gemeenschappelijke ruimten. Het is het eerste pension voor buitenlandse arbeiders in de Liemers.

Registration of non-residents (short term stay) in the Netherlands

Posted on: maart 18th, 2019 by wesley

Disclaimer: Under Dutch law, you are required to register correctly in the government Personal Records Database (BRP). The recruitment agency will provide you with the first information on the differences between the two registration possibilities in the Netherlands: registration as a nonresident (RNI) and registration as a resident in the BRP; If you comply with the RNI rules but prefer to register as a resident in the BRP, ask the municipal authority in the municipality where you will live if this is possible. Not all municipal authorities make this possible. The private employment agency can provide you with further assistance with the registration rules. More information: Registration of non-residents (short term stay) in the Netherlands | Leaflet | Government.nl