0316-240766
Vacatures & Solliciteren
Nieuwe commercieel directeur Cervo Group
11 mei 2018

Martijn Koelewijn maakt per 1 mei een verrassende transfer; hij verruilt Randstad voor Cervo Group. Martijn gaat bij de internationale uitzendgroep Cervo Group aan de slag als commercieel directeur en wordt mede aandeelhouder van de holding. Cervo heeft, zoals jullie weten, vestigingen in Roemenië, Polen, Spanje, Duitsland, Griekenland, Bulgarije en in de Baltische staten. In Nederland heeft Cervo o.a vestigingen in Waalwijk, Arnhem, Nieuw-Dijk, Didam en in Spakenburg.

Cervo Group is gespecialiseerd in personeel voor de logistiek, horeca, productie food en non-food, bouw, techniek, grond-, weg- en waterbouw en infratechniek. Hierbij maakt men veelal gebruik van arbeidsmigranten. Oprichter René Derksen was ruim 20 jaar geleden één van de eersten die succesvol migranten uit Polen haalde om in Nederland te werken.

Gemiddeld zijn er tussen de 1.600 en 2.000 mensen per week aan het werk via Cervo in Nederland. Klanten zijn vooral tevreden over de goede prijs-kwaliteitsverhouding, de leverbetrouwbaarheid en de flexibiliteit. Dit geldt ook voor de payroll dienstverlening die vanuit de vestiging in Spakenburg wordt verzorgd. Het ontzorgen van de klanten staat centraal. Vanuit de vestiging op de Zuidwenk voorzien de Cervo medewerkers de lokale markt van de juiste arbeidskrachten. Zij weten zich gesteund door de krachtige Cervo organisatie, waardoor kwaliteit, volumes en flexibiliteit gewaarborgd zijn.