Cervo Group beloont WK-voorspellers

Cervo Group beloont WK-voorspellers

Tijdens het afgelopen WK organiseerde Cervo Group voor alle medewerkers haar eigen ‘Cervo World-Cup-Pool’. Met honderden deelnemers werd het een groot succes. Het bleef spannend tot aan de finale, maar de winnaars zijn bekend!

 

De deelnemers werd elke ronde gevraagd hun voorspelling voor de wedstrijden op te geven waarvoor zij vervolgens punten konden krijgen. Alleen de beste drie voorspellers zouden in de prijzen vallen. De top 3 was constant in beweging en tot op het laatste moment was het niet duidelijk wie er met de prijzen vandoor zouden gaan. Uiteindelijk was het verschil tussen de nummer 1 en 2 zelfs maar één enkel punt…

 

3e prijs: Samsung Galaxy tab A8 – Tomasz Warkusch

De derde plek in de Cervo World-Cup-Pool is voor Tomasz Warkusch. Met 4469 punten wist hij een plek in de top 3 veilig te stellen en wint zo een Samsung Galaxy Tab A8. Cervo feliciteert Tomasz en wenst hem veel plezier met de gewonnen prijs!

 

2e prijs: 2x VIP arrangement Vitesse – Christian Ochenatu

De strijd tussen de eerste twee plekken was ongeloofelijk spannend en werd uiteindelijk beslist met slechts één punt verschil. Met 4481 punten is de tweede prijs in de Cervo World-Cup-Pool voor Christian Ochenatu. Cervo wenst Christian veel plezier met zijn gewonnen prijs en feliciteert hem met zijn tweede plek!

 

And the winner is…

De winnaar van de Cervo World-Cup-Pool 2022 is Salim Boultman! Met 4482 punten wist hij één punt meer te behalen dan de nummer twee en wist zo de nummer één positie veilig te stellen. Salim mag zichzelf voortaan Cervo meestervoorspeller noemen en wordt hiervoor beloond met een 65-inch Samsung TV. Cervo feliciteert Salim en wenst hem veel plezier met zijn gewonnen prijs!.