Proudly taking care of

Arbeidsmigranten EU

Cervo Group heeft meer dan 20 jaar ervaring in het naar Nederland halen van werknemers uit het buitenland. Oprichter René Derksen was één van de ‘early adopters’ die met succes mensen uit Polen naar Nederland haalde voor werk met comfortabele huisvesting en vervoer naar het werk. Tegenwoordig leveren we 1.500 – 2.500 werknemers uit meer dan 17 EU-landen aan onze klanten. Mensen uit Roemenië, Polen, de Baltische staten en andere Oost-Europese landen, maar ook mensen uit Spanje, Italië en Portugal. We gebruiken ons uitgebreide recruitment netwerk in Europa om tot 100 werknemers per week te werven. Wij richten ons op waar we goed in zijn en dat is het leveren van de juiste mensen aan bedrijven in Logistiek & distributie, Warehousing, Productie & food en Hotel & retail. We hebben strikte wervingsprocedures om de juiste werknemers te selecteren voor de verschillende bedrijven waarvoor we werken. We doen wat we zeggen en we zeggen wat we doen. Rechttoe rechtaan, geen excuses! We gaan tot het uiterste om uitdagingen voor onze klanten op te lossen.

  • Kwaliteit
  • Betrouwbaarheid
  • Volume
  • Flexibiliteit

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden voor uw bedrijf?

Proudly taking care of

Cervo Projects zorgt voor haar medewerkers

De 5 zekerheden van Cervo Projects:

  • Goede betaling, altijd op tijd
  • Professionele werkuitrusting
  • Langdurige opdrachten bij grote Nederlandse bedrijven
  • Vakgerichte Training en opleiding
  • Persoonlijke aandacht en heldere communicatie

Bij Cervo Group draait alles om onze mensen. Wij geloven dat tevreden medewerkers beter presteren. We doen er alles aan om goed voor onze mensen te zorgen. Met de vijf zekerheden van Cervo Group regelen wij praktische zaken zoals zorgverzekering en vervoer naar de werklocatie en bieden wij comfortabele accommodaties via onze partners. Onze medewerkers merken dit ook aan de manier waarop wij met hen samenwerken. We behandelen onze medewerkers altijd met respect en communiceren op een duidelijke en transparante manier. We houden ons aan onze beloften. Als organisatie met ruime internationale ervaring, kennen wij de cultuur en spreken de taal van onze medewerkers. onze medewerkers waarderen dit. Zo creëren we alle voorwaarden voor een prettige en langdurige samenwerking.

Bedrijven waar wij voor werken
company-image
company-image
company-image
company-image
company-image
company-image
company-image
company-image
company-image
company-image
company-image
company-image
company-image

“We take on large projects in logistics services, which means we have high peaks in the need for personnel. We always fill that in with people from Cervo Group. They switch quickly and understand what we need. We are simply very satisfied, also with the quality of the people who provide them.”

Lars de Graaf,
Director Owner @ LIS Almere

Kwaliteit

Cervo Group hecht veel waarde aan kwaliteit en met kwaliteit bedoelen we zowel externe als interne kwaliteit. Om de kwaliteit van onze recruitment procedures, loonadministratie, juridische toepassingen en professionele begeleiding van onze werknemers te garanderen, hebben we een Quality & Intelligence team geïmplementeerd die onze coördinatoren en managers bijstaat om ervoor te zorgen dat we de juiste procedures volgen. we volgen de hoge kwaliteitsnormen van verschillende certificerings- en overheidsorganisaties.

Artra

Om onze coördinatoren en medewerkers zo goed mogelijk te equiperen, werken we samen met Artra. Artra is hét leerbedrijf voor arbeidsmarktprofessionals in de uitzendbranche. Artra helpt ons om onze medewerkers te ontwikkelen tot echte professionals als intermediair, door een gedegen voorbereiding op de dagelijkse praktijk te bieden. Al onze medewerkers volgen de Basisopleiding Uitzendprofessionals (BOU) gevolgd door het schriftelijk examen van de Stichting Examens Uitzendsector (SEU). Hierdoor kunnen onze medewerkers inspelen op elke specifieke situatie en zijn opdrachtgevers en uitzendkrachten altijd goed geïnformeerd. Cervo is ook een erkend leerbedrijf.

certification
certification
certification
certification
certification
certification
certification