Hotel
& Retail

Voor verschillende hotels leveren wij mensen die werkzaam zijn in housekeeping, afwas of als (hulp)kok. Met hun flexibiliteit helpen onze medewerkers onze klanten om schone kamers en een uitstekende service in de restaurants te garanderen. Op de achtergrond maken zij de hotelgasten blij, zoals wij onze klanten blij willen maken! Onze mensen zijn gewend om in het weekend en ‘s avonds te werken omdat flexibele beschikbaarheid nodig is in deze branche. We vullen de planningen van onze opdrachtgever en proberen op de gewenste momenten op en af te schalen. We houden van de dynamiek in deze branch, want dat houdt ons scherp!

Bedrijven waar wij voor werken
company-image
company-image
company-image
company-image
company-image
company-image
company-image
company-image
company-image
company-image
company-image
company-image
company-image

“We werken al jaren samen met Cervo Group en zij brengen ons de flexibiliteit die we nodig hebben. Hun coördinatoren en manager zorgen ervoor dat we de flexibiliteit krijgen die we nodig hebben. Ze zijn duidelijk en doen wat ze beloven. Natuurlijk hebben ze soms ook problemen, maar van één ding ben ik zeker; ze zullen er altijd alles aan doen om het op te lossen!”

Angelique,
Manager Housekeeping @ Hotel van der Valk Leusden

Proudly taking care of

Cervo Group zorgt voor haar medewerkers

De 5 zekerheden van Cervo Group:

  • Goede betaling, altijd op tijd
  • Professionele werkuitrusting
  • Langdurige opdrachten bij grote Nederlandse bedrijven
  • Vakgerichte Training en opleiding
  • Persoonlijke aandacht en heldere communicatie

Bij Cervo Group draait alles om onze mensen. Wij geloven dat tevreden medewerkers beter presteren. We doen er alles aan om goed voor onze mensen te zorgen. Met de vijf zekerheden van Cervo Group regelen wij praktische zaken zoals zorgverzekering en vervoer naar de werklocatie en bieden wij comfortabele accommodaties via onze partners. Onze medewerkers merken dit aan de manier waarop wij met hen samenwerken. We behandelen onze medewerkers met respect en communiceren op een duidelijke en transparante manier. We houden ons aan onze beloften. Als organisatie met ruime internationale ervaring, kennen wij de cultuur en spreken de taal van onze medewerkers. Onze medewerkers waarderen dit. Zo creëren we alle voorwaarden voor een prettige en langdurige samenwerking.