Blog & News

Filter blog artikelen

1e prijs bedrijventoernooi voor Cervo Group

1e prijs speedsoccer bedrijventoernooi voor Cervo Group x Lost Minute

Dinsdag 16 mei deed een delegatie van kantoorpersoneel van Cervo Group en Lost Minute mee aan het befaamde 5×5 Speedsoccer Bedrijventoernooi in Arnhem. Tijdens dit toernooi strijden verschillende bedrijventeams uit de regio Gelderland in korte wedstrijden voor de titel. Op hun eerste deelname aan dit toernooi wist het team van Cervo Group x Lost Minute na een ongeslagen reeks de titel in de wacht te slepen!

Werkzaamheden Lizette uitgebreid

Werkzaamheden Lizette uitgebreid

Al ruim 10 jaar is Lizette actief binnen Cervo Group. Lizette heeft Cervo Projects (voorheen Cervo ICT) (mede) opgezet én uitgebreid naar een kerngezonde tak binnen Cervo Group. De volgende stap is naast Cervo Projects ook Lost Minute B.V. onder haar hoede te nemen. De directie van Cervo Holding heeft hier de volste vertrouwen in. Ze neemt hierbij het stokje over van Daniel Uppelschoten.

Martijn Koelewijn – Managing Director

Proudly taking care of people, business & jobs

Kannie leg op t kerkhof, Wilnie leg d’r naost

Sinds René Derksen, de grondlegger van Cervo Groep, ruim 20 jaar geleden als één van de eerste met succes mensen uit Polen naar Nederland haalde, is er héél veel veranderd. Van een klein pionierend uitzendbureau uit de Achterhoek, heeft Cervo zich doorontwikkeld naar een internationale uitzendgroep met tal van activiteiten. Maar de focus op werk met comfortabele huisvesting én vervoer naar het werk, díe is gebleven. In deze blog vertel ik daar graag meer over.

Martijn Koelewijn – Managing Director