Werkzaamheden Lizette uitgebreid

Al ruim 10 jaar is Lizette actief binnen Cervo Group. Lizette heeft Cervo Projects (voorheen Cervo ICT) (mede) opgezet én uitgebreid naar een kerngezonde tak binnen Cervo Group. De volgende stap is naast Cervo Projects ook Lost Minute B.V. onder haar hoede te nemen. De directie van Cervo Holding heeft hier de volste vertrouwen in. Ze neemt hierbij het stokje over van Daniel Uppelschoten.

Lizette heeft zich ruimschoot bewezen in de installatiewereld. Met Cervo Projects heeft zij haar klanten uitgebreid naar andere branches. In de wereld van de aannemerij zal Lizette ongetwijfeld haar weg snel vinden. Mede dankzij haar jarenlange ervaring met het aansturen van teams die zich bezighouden met het plaatsen van zzp’ers bij klanten en het uitzenden van flexibele technische medewerkers.

“Wij zijn er van overtuigd dat Lizette klaar is voor deze volgende stap in haar carrière. Bij Cervo Projects is zij zeer succesvol en draagt zij met haar team substantieel bij aan de groei van de organisatie. Wij verwachten dat zij ook Lost minute succesvol zal leiden”, aldus Cervo Directielid Martijn Koelewijn.