Over ons

Cervo Group is een internationale uitzendgroep, gespecialiseerd in het leveren van arbeidskrachten voor logistiek, distributie, productie & food, warehousing en Hotel & retail. Cervo Projects levert zelfstandig opererende technische staf & freelancers en/of teams (Service monteurs, E-monteurs & grondwerkers) op projectbasis. Cervo Payroll levert payrolldiensten en kennismigranten van buiten de EU. Het grootste onderdeel van Cervo Group is Cervo International People, het onderdeel dat gespecialiseerd is in EU-werknemers.

Cervo International People is een uitzendbureau gespecialiseerd in arbeidsmigranten uit de EU. Wij staan voor goede banen en goede medewerkers. Hoe zorgen wij hiervoor? Het is eigenlijk heel simpel: wij zorgen goed voor onze mensen en daar zijn we trots op! Omdat wij geloven dat alleen tevreden medewerkers onze klanten blij kunnen maken. Daarom creëren we goede voorwaarden voor onze EU-werknemers op het gebied van huisvesting en vervoer. Wij bieden alleen banen aan waar de arbeidsomstandigheden goed zijn, er zekerheid is op voldoende werkuren per week en een goed salaris wordt geboden. We werken hard en we zijn recht door zee. Geef ons een HR uitdaging en we zullen 100% geven om een oplossing te vinden. Dat noemen wij: Proudly taking care!

Interne vacatures

Interne vacature

Recruiter/Social media specialist

Lees meer

Cervo Group is an international staffing group, specialized in delivering workers for logistics, distribution, production & food, warehousing and Hotel & retail. Cervo Projects delivers independently operating technical staff & freelancers and/or teams (Service technicians, E-mechanics & ground workers) on a project base.

Therefore we are looking for you as an expert in recruiting and social media.

 

Interne vacature

Medewerker financiële administratie

Lees meer

Wij zijn Cervo Group, een internationale uitzendorganisatie, gespecialiseerd in het leveren van arbeidskrachten voor diverse sectoren in Nederland en daarbuiten. Voor onze afdeling Finance zijn wij op zoek naar financieel talent die graag wil doorgroeien door middel van een opleidingstraject. 

Interne vacature

Coördinator / Intermediary – Didam

Lees meer

Your guts and human interest as a coordinator will take every Cervo Group customer to a higher level. You will also help flexible workers find a suitable job. You will not do this alone, but together with an international team of intermediaries that you coach and manage.

 

Proudly taking care of

Bij Cervo International People draait alles om onze mensen. Wij geloven dat tevreden medewerkers beter presteren. We doen er alles aan om goed voor onze mensen te zorgen. Met de vijf zekerheden van Cervo regelen wij praktische zaken zoals zorgverzekering en vervoer naar de werklocatie en bieden wij comfortabele accommodaties via onze partners. Onze medewerkers merken dit ook aan de manier waarop wij met hen samenwerken. We behandelen onze medewerkers altijd met respect en communiceren op een duidelijke en transparante manier. We houden ons aan onze beloften. Als organisatie met ruime internationale ervaring, kennen wij de cultuur en spreken de taal van onze medewerkers. onze medewerkers waarderen dit. Zo creëren we alle voorwaarden voor een prettige en langdurige samenwerking.

De 5 zekerheden van Cervo:

  • Stabiel inkomen, salaris altijd op tijd
  • Partners met comfortabele huisvesting en vervoer naar werklocatie
  • Geweldige bedrijven om voor te werken in logistiek & warehousing, productie & food en hotel
  • Werk voor lange tijd
  • Persoonlijke aandacht, respect & transparante communicatie
Proudly taking care of

Bij Cervo International People gaan we samen voor het beste resultaat. Vanuit een solide organisatie vervullen wij de wensen van onze klanten. Uiteraard met de flexibiliteit die nodig is om optimaal te presteren. We zijn altijd bereikbaar en gaan graag een stap verder, omdat we de dynamiek van het werk in productie, logistiek en e-fulfilment begrijpen. Als iets niet kan, zeggen we dat ook op tijd, want we zijn altijd recht door zee en willen nooit te veel beloven. Met ons grote netwerk van goede EU-werknemers helpen wij u uw personeelsuitdagingen het hoofd te bieden. Bij een aantal grote opdrachtgevers waar wij 100-300 medewerkers per dag leveren, werken we via een inhouse constructie. Wij hebben meerdere van zulke inhouse vestigingen bij onze klanten door het hele land. Dit alles altijd met de garantie dat we er alles aan zullen doen om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Bedrijven waar wij voor werken
company-image
company-image
company-image
company-image
company-image
company-image
company-image
company-image
company-image
company-image
company-image
company-image
company-image

Proudly taking care of

Wij vinden het heel belangrijk dat onze medewerkers onder goede omstandigheden werken met een gezonde werkdruk. Dat lijkt logisch, toch? Dat vinden wij ook! We willen er zeker van zijn dat onze klanten hiervoor zorgen. Ons doel is om een langdurige samenwerking aan te gaan met zowel onze EU-werknemers als met onze klanten. Daarom bieden wij banen met zekerheid aan. Wij zorgen ervoor dat je voldoende uren kunt werken en dat je salaris altijd op tijd wordt uitbetaald. Kortom, je kunt rekenen op een stabiel inkomen dat je verdient met een goede baan in de logistiek &, warehousing productie & food, Hotel of retail. We willen dat je goede arbeidsvoorwaarden en respect krijgt en we bieden je een voor lange tijd werk bij mooie bedrijven om voor te werken!

Onze certificaten
company-image
company-image
company-image
company-image
company-image
company-image
company-image
company-image
company-image