Over ons

Cervo Group is een internationale uitzendgroep, gespecialiseerd in het leveren van arbeidskrachten voor logistiek, distributie, productie & food, warehousing en Hotel & retail. Wij staan voor goede banen en goede medewerkers. Hoe zorgen wij hiervoor? Het is eigenlijk heel simpel: wij zorgen goed voor onze mensen en daar zijn we trots op! Omdat wij geloven dat alleen tevreden medewerkers onze klanten blij kunnen maken. Daarom creëren we goede voorwaarden voor onze EU-werknemers op het gebied van huisvesting en vervoer. Wij bieden alleen banen aan waar de arbeidsomstandigheden goed zijn, er zekerheid is op voldoende werkuren per week en een goed salaris wordt geboden. We werken hard en we zijn recht door zee. Geef ons een HR uitdaging en we zullen 100% geven om een oplossing te vinden. Dat noemen wij: Proudly taking care!

Bij Cervo International People draait alles om onze mensen. Wij geloven dat tevreden medewerkers beter presteren. We doen er alles aan om goed voor onze mensen te zorgen. Met de vijf zekerheden van Cervo regelen wij praktische zaken zoals zorgverzekering en vervoer naar de werklocatie en bieden wij comfortabele accommodaties via onze partners. Onze medewerkers merken dit ook aan de manier waarop wij met hen samenwerken. We behandelen onze medewerkers altijd met respect en communiceren op een duidelijke en transparante manier. We houden ons aan onze beloften. Als organisatie met ruime internationale ervaring, kennen wij de cultuur en spreken de taal van onze medewerkers. onze medewerkers waarderen dit. Zo creëren we alle voorwaarden voor een prettige en langdurige samenwerking.

De 5 zekerheden van Cervo Group:

  • Stabiel inkomen, altijd op tijd
  • Comfortabele huuisvesting en transport naar werk locatie
  • Werken voor veilige en gerenommeerde bedrijven
  • Lange termijn dienstverbanden
  • Persoonlijke aandacht en transparante communicatie
Proudly taking care of

Bij Cervo International People gaan we samen voor het beste resultaat. Vanuit een solide organisatie vervullen wij de wensen van onze klanten. Uiteraard met de flexibiliteit die nodig is om optimaal te presteren. We zijn altijd bereikbaar en gaan graag een stap verder, omdat we de dynamiek van het werk in productie, logistiek en e-fulfilment begrijpen. Als iets niet kan, zeggen we dat ook op tijd, want we zijn altijd recht door zee en willen nooit te veel beloven. Met ons grote netwerk van goede EU-werknemers helpen wij u uw personeelsuitdagingen het hoofd te bieden. Bij een aantal grote opdrachtgevers waar wij 100-300 medewerkers per dag leveren, werken we via een inhouse constructie. Wij hebben meerdere van zulke inhouse vestigingen bij onze klanten door het hele land. Dit alles altijd met de garantie dat we er alles aan zullen doen om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

  • Quality
  • Reliability
  • Volume
  • Flexibility
Bedrijven waar wij voor werken
company-image
company-image
company-image
company-image
company-image
company-image
company-image
company-image
company-image
company-image
company-image
company-image
company-image

Proudly taking care of

Wij vinden het heel belangrijk dat onze medewerkers onder goede omstandigheden werken met een gezonde werkdruk. Dat lijkt logisch, toch? Dat vinden wij ook! We willen er zeker van zijn dat onze klanten hiervoor zorgen. Ons doel is om een langdurige samenwerking aan te gaan met zowel onze EU-werknemers als met onze klanten. Daarom bieden wij banen met zekerheid aan. Wij zorgen ervoor dat je voldoende uren kunt werken en dat je salaris altijd op tijd wordt uitbetaald. Kortom, je kunt rekenen op een stabiel inkomen dat je verdient met een goede baan in de logistiek &, warehousing productie & food, Hotel of retail. We willen dat je goede arbeidsvoorwaarden en respect krijgt en we bieden je een voor lange tijd werk bij mooie bedrijven om voor te werken!

Onze certificaten
company-image
company-image
company-image
company-image
company-image
company-image
company-image
company-image
company-image