Cervo Group breidt wagenpark uit

Cervo Group breidt wagenpark uit

 

In de laatste paar weken heeft Cervo Group 40 nieuwe auto’s toe mogen voegen aan haar wagenpark. Met een toenemende hoeveelheid personen werkzaam voor Cervo Group is er ook een toenemende vraag naar transport. Om aan deze toenemende vraag te voldoen heeft Cervo Group haar wagenpark weten uit te breiden met 40 gloednieuwe Mitsubishi Space Stars.

 

Alle personen werkzaam bij Cervo Group krijgen transport aangeboden. Er zijn verschillende manieren waarop de werknemers naar hun werk kunnen gaan. Zo kunnen werknemers die dicht bij hun werk verblijven gebruik maken van een (elektrische) fiets om zo snel op hun werk te zijn. Voor groter af te leggen afstanden biedt Cervo Group auto’s aan voor de werknemers. Om aan de toenemende vraag van deze laatste optie te voldoen heeft Cervo Group 40 gloednieuwe Mitsubishi Space Stars aangeschaft. Op deze manier hebben alle werknemers van Cervo Group de mogelijkheid om van alle gemakken voorzien aan te komen op hun werk.

 

Dus ziet u ergens een witte Mitsubishi Space Star rijden? Grote kans dat het werknemers zijn van Cervo onderweg naar hun job.