Werken bij Cervo: van productiemedewerker naar administration officer

Werken bij Cervo: van productiemedewerker naar administration officer

 

Bij Cervo Group bieden we iedereen de kans om te groeien als persoon en stimuleren we de ontwikkeling van ieders professionele carriere. Een goed voorbeeld hiervan is Nicolae andrei Tirau, die vijf jaar geleden naar Nederland kwam. Hij is begonnen als productiemedewerker en heeft nu een kantoorbaan als administration officer.

 

Nicu is in 2018 met zijn vrouw naar Nederland gekomen. Hij is vrijwel meteen begonnen met werken voor Cervo Group als een productiemedewerker. Hij heeft voor veel verschillende klanten gewerkt en deed hierbij altijd zijn uiterste best. Nicu geeft aan dat hij het werken bij Cervo group waardeerd omdat Cervo hem helpt met zijn problemen, eerlijk werken en hem helpen bij zijn persoonlijke groei.

 

“Cervo Group laat me altijd werken met personen met de zelfde nationaliteit en helpt me met problemen of vragen. Daarbovenop zijn ze altijd eerlijk en helpen ze me met mijn persoonlijke groei”

 

Nadat hij gestart was als productiemedewerker is hij aan de slag gegaan als chauffeur voor Cervo Group. Tijdens deze functies viel Nicu altijd al op vanwege zijn inzet, positieve houding en zijn grote bereidheid om te leren. Dit viel op bij Cervo Group en daarom werd Nicu uitgenodigd om zijn doelen en de bijpassende kansen te bespreken. Op basis hiervan heeft Cervo Group hem de mogelijkheid aangeboden om op de financiele afdeling aan de slga te gaan als administration officer.

 

Nicu is net begonnen met zijn nieuwe baan als administration officer. Hij begint langzaam te wennen aan zijn nieuwe functie en hij hoopt op een mooie toekomst binnen een professionele organisatie als Cervo Group. “Mijn doel is om een uitstekende financiele analist te worden en om zowel persoonlijk en professioneel een mooie groei door te maken”, aldus Nicu. Cervo Group wenst Nicu succes bij zijn nieuwe functie en is trots op de ontwikkeling die Nicu als werknemer van Cervo heeft doorgemaakt.