De 5 zekerheden van Cervo Group

De 5 zekerheden van Cervo Group

 

Bij Cervo Group draait alles om onze mensen. Wij geloven dat tevreden medewerkers beter presteren. We doen er alles aan om goed voor onze mensen te zorgen. Met de vijf zekerheden van Cervo Group regelen wij praktische zaken zoals zorgverzekering en vervoer naar de werklocatie en bieden wij comfortabele accommodaties via onze partners.

We houden ons aan onze beloften en onze medewerkers waarderen dit. Zo creëren we alle voorwaarden voor een prettige en langdurige samenwerking.

 

Steady income, always on time

Bij Cervo Group streven we ernaar om onze medewerkers te voorzien van financiele stabilitiet tijdens hun tijd bij Cervo Group. Dit doen we door het bieden van een stabiel salaris dat altijd op tijd wordt betaald. We begrijpen dat de Nederlandse loonstrook soms ingewikkeld kan zijn. Daarom helpen we onze medewerkers met het beter begrijpen van de loonstrook en het Nederlandse belastingstelsel.

 

Good housing and transport

We zijn ons bewust van het belang van goede huisvesting. Het is de plek waar de medewerkers leven en het grootste deel van hun tijd doorbrengen. Daarom doet Cervo Group er alles aan elke medewerker te voorzien van een geschikte huisvestingsvoorziening die voldoet aan de op dat moment geldende SNF vereisten. Daarbovenop bieden we onze medewerkers veilig en comfortabel transport naar hun werkplek.

 

Great companies to work

Bij Cervo Group werken we alleen samen met bedrijven die welzijn van onze medewerkers voorop stellen. Er moet sprake zijn van een fijne en veilige werkomgeving waar respectvol met elkaar wordt omgegaan. We zorgen voor een goed salaris, voldoende rust, en een veilige werkomgeving. We monitoren deze arbeidsomstandigen actief en hebben het regelmatig met onze over wat er beter kan.

 

Long term employment

Wij geloven dat een stabiele en langdurige relatie tussen werkgever en werknemer de basis is voor wederzijds respect en vertrouwen. Daarom streeft Cervo naar langdurige relaties met haar medewerkers om zo een goede band op te bouwen tussen werknemer en werkgever.

 

Attention, respect, and clear communication

De fundering voor een productieve en gelijkwaardige omgeving ligt in persoonlijke aandacht, respect en duidelijke communicatie. Bij Cervo Group staan onze medewerkers voorop en is er altijd iemand bij wie zij kunnen aankloppen. Elke medewerker heeft een eigen contactpersoon met wie hij of zij kan praten over mogelijke onduidelijkheden die er op dat moment spelen. Respect en persoonlijke aandacht zijn de norm binnen alle communicatie binnen Cervo Group.

 

Samengevat laten Cervo’s 5 zekerheden zien dat het alles om de medewerkers draait. Het welzijn van de medewerkers staat voorop en met deze vijf zekerheden creeëren we een uitstekende basis waarin de medewerker is voorzien van de belangrijkste basisvoorzieningen.