Cervo's Champion: Anna Figura

Cervo’s Champion Juli: Anna Figura

 

De maand Juli is voorbij en dat betekent dat het tijd is voor een nieuwe Cervo’s Champion: Anna Figura. Een gemotiveerde en hardwerkende medewerker die altijd haar uiterste best doet.

 

Anna Figura is uit Polen naar Nederland gekomen om hier te komen werken. Sinds ze bij Cervo is komen werken heeft ze constant uitstekend werk geleverd en was haar motivatie altijd op en top. Anna gaat elke dag met een grote glimlach naar haar werk en spreekt tegenwoordig zelfs Nederlands.

 

Toen we Anna verraste tijdens haar dienst gaf ze aan erg tevreden te zijn bij Cervo en was vereerd om een titel als deze te ontvangen. Ook Aleksandra Swiader, haar coordinator, heeft enkel lovende woorden voor Anna: “Ze is een geweldige werknemer en je kan altijd op haar rekenen. Ze is bovendien een mooi persoon die altijd klaar staat om iedereen te helpen.”

Het is dan ook meer dan terecht dat Anna Figure deze maand is uitgeroepen tot Cervo’s Champion en bij Cervo Group zijn we trots om medewerkers als Anna in ons team te hebben.