Persbericht: René Derksen neemt afscheid van Cervo

René Derksen is per 22 november 2022 geen aandeelhouder meer van Cervo na de overdracht van zijn aandelen aan zijn mede-aandeelhouders.

Hiermee komt er een einde aan een tijdperk. De ondernemer pur sang was één van de eerste Nederlanders die arbeidsmigranten uit Polen haalde om hen hier huisvesting en werk te bieden, nu ruim 20 jaar geleden. Hij heeft bijgedragen aan de ontwikkeling van een regionaal uitzendbureau naar een nationale uitzendgroep welke Cervo Group nu is. Hij is al die jaren hét gezicht geweest van Cervo.

René zal de arbeidsmigrantensector altijd een warm hart blijven toedragen, maar langzaam maar zeker heeft zijn liefde voor ‘huisvesting’ de overhand gekregen. Dit bleek al bij de oprichting van IDHS in 2021 waarvan René vanaf de start medeaandeelhouder is. Dit bedrijf, gespecialiseerd in het op grote schaal aanbieden van huisvestingslocaties, is in no time uitgegroeid naar een serieuze speler in deze markt. Door verkoop van zijn belang in Cervo kan René zich volledig richten verdere ontwikkeling van IDHS. René neemt met pijn in zijn hart afstand van ‘zijn kindje’ Cervo waarin hij vele jaren zijn ziel en zaligheid heeft gelegd, maar hij vindt dat het nu de tijd is om deze stap te zetten. Hij laat Cervo met een gerust hart achter. Met Jurgen Spies verantwoordelijk voor de financiële huishouding van de groep en met Martijn Koelewijn als operationeel verantwoordelijke is er een stevig fundament onder de toekomst van Cervo.

Cervo is René erkentelijk voor zijn bijdrage aan de ontwikkeling van Cervo tot waar het nu staat. Zoals gezegd een einde van een tijdperk maar ook een begin van een nieuw tijdperk!