Eindejaars events - We take care

Eindejaars events – We take care

Cervo Group heeft niet voor niets de slogan ‘Proudly taking care’. We geven om onze medewerkers, klanten en relaties en daar doen we dan ook graag een stapje extra voor. Daarom deden wij in november en december wat terug voor al deze betrokkenen in de vorm van een aantal regionale events.

 

Schmidt Zeevis – Rotterdam

Om de klanten uit de regio Zuid-Nederland de nodige waardering uit te spreken, zijn zij uitgenodigd voor een bezoek aan Schmidt Zeevis in Rotterdam. Een uitblinker in zijn vakgebied. Er werd een rondleiding gegeven door het bedrijf en genodigden konden genieten van de heerlijke specialiteiten van Schmidt Zeevis. Bovenal was John de Wolf te gast om zijn inzichten met de gasten te delen. Hij wist een verrassende link te leggen tussen de arbeidsmarkt en de sportwereld, waarin het managen van teams volgens John een cruciale factor blijkt te zijn.

 

Cervo Pub – Bunschoten

Vrijdag 25 november speelde het Nederlands elftal haar tweede groepswedstrijd op het WK tegen Ecuador. Klanten en relaties uit de regio’s Noord- en Midden-Nederland werden uitgenodigd om op kantoor in Bunschoten samen deze wedstrijd te bekijken. Het kantoor was volledig omgetoverd tot voetbalcafé waar de gasten werden voorzien van de nodige culinaire tapas en drankjes. Bovendien hadden aanwezigen de mogelijkheid de wedstrijd te voorspellen om zo kans te maken op mooie prijzen. Ondanks het gelijke spel werd het een gezellige avond.

 

Winter Wonderland – Zeist

Ook de medewerkers van Cervo Group zelf hebben kunnen genieten van een gezellig event. Om de waardering voor het gehele team uit te spreken werd iedereen uitgenodigd in het Winter Wonderland Zeist. Op 15 december werd het eind van het jaar gevierd met alle hardwerkende teamleden. Er werd geschaatst, gelachen, gegeten en geproost. Zonder het team zou Cervo Group niet zijn wat het nu is. Het was een gezellige avond!

We willen alle betrokken partijen bedanken voor het deelnemen op de verschillende eventen en bovenal voor hun bijdrage aan Cervo Group!