0316-240766
Vacatures & Solliciteren

Productie & food

Posted on: april 28th, 2018 by wesley

Het werven en selecteren van productiemedewerkers is een specifiekere procedure dan menig uitzendbureau denkt. Er wordt al snel verondersteld dat iedereen productiewerk kan doen waardoor veel werkzoekenden bij zo een functie terecht komen. Maar productiewerk is zoveel meer dan dat!

Productiewerk is er in alle soorten en maten en in diverse branche gebieden. Zo zijn er productiebedrijven die werken met metaal en hout, maar er zijn ook bedrijven die zich richten op de food- en levensmiddelenhandel.

Wanneer bijvoorbeeld de productieomgeving van uw bedrijf met metaal werkt, is het raadzaam dat uw medewerker verstand heeft van metaal en hier een opleiding in heeft genoten. Dit geldt natuurlijk ook voor hout of anderen specifieke materialen, machines en/of werkzaamheden.

Cervo Group biedt een personeelsoplossing waarbij het doel en de visie van de opdrachtgever centraal staan. Dagelijkse stiptheid, besef van hygiëne en (voedsel)veiligheid, duurzame inzetbaarheid, heldere communicatie, ervaring en kennis in de betreffende industrie zijn belangrijke elementen om de kernwaarden uit te dragen.

Wij hebben ruime ervaring in het ter beschikking stellen van arbeidskrachten in de volgende productieomgevingen:

 • Pluimvee verwerkende industrie
 • Bakkerijen (industrieel)
 • Vis verwerkende industrie
 • Zoetwaren productieomgevingen (banket)
 • Banden en wielenproductie
 • Metaalbewerking en productie
 • Overige productieomgevingen

Tevens werken in de productieomgeving niet alleen productiemedewerkers, maar ook machineoperators, procesoperators, productieplanners, logistieke medewerkers, medewerkers technische dienst et cetera.

Cervo Group heeft een breed netwerk van medewerkers en recruiters tot haar beschikking. Daarbij hebben wij relevante ervaring met alle voorgenoemde functieprofielen.

Wilt u weten wat wij eventueel voor uw organisatie kunnen betekenen, neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Transport & Logistics

Posted on: oktober 9th, 2017 by wesley

De sector

Binnen de sector Transport & Logistiek zijn een heleboel ontwikkelingen en uitdagingen op het gebied van personeel. Vergijzing en ontgroening dragen zorg voor een lagere productiviteit, een hoger verzuimpercentage en het niet aansluiten van uit- en instroom. Daarnaast zorgt de aantrekkende economie voor meer concurrentie op de arbeidsmarkt en heeft het imago de laatste jaren een deuk opgelopen. Dit alles leidt tot een lagere instroom in de sector, wat het reeds aanwezige tekort aan arbeidskrachten versterkt.

Modernisering van arbeidsvoorwaarden

De arbeidsvoorwaarden zijn geregeld in de CAO Beroepsgoederenvervoer. Om als sector aantrekkelijk te blijven is modernisering van deze voorwaarden nodig. De belangrijkste elementen van de modernisering zijn een aantrekkelijk inkomen bij een standaard werkweek, keuze voor arbeidssystemen (parttime of fulltime), flexibiliteit en opleiding om de duurzaamheid op de arbeidsmarkt te vergroten.

Daarnaast is de wet- ren regelgeving met betrekking tot de inzet van arbeidskrachten complexer geworden. Te denken valt hier aan de Wet Aanpak Schijnconstructies, de Wet Werk en Zekerheid, maar ook Europese wetgeving in het kader van rij- en rusttijden.

Wie zijn wij?

Wij zijn al meer dan 25 jaar specialist in het ter beschikking stellen van arbeidskrachten in diverse sectoren, waaronder de sector Transport & Logistiek. Onze organisatie is ABU en NEN 4400-1 gecertificeerd en beschikt over de KIWA vergunning voor het ter beschikking stellen van medewerkers in het beroepsgoederenvervoer. Wij beschikken over een groot recruitmentnetwerk in zowel Nederland als het buitenland.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wij ontzorgen onze opdrachtgevers op het gebied van personeelsvraagstukken. Of het nu gaat om kortstondige personeelstekorten of het invullen van lange termijnopdrachten, dit maakt voor ons geen verschil. Onze dienstverlening gaat gepaard met ondersteuning op het gebied van arbeidsrecht, Sociale Zekerheid en het reduceren van verzuim.

Wij belonen de ter beschikking gestelde arbeidskrachten conform de CAO Beroepsgoederenvervoer en beschikken daarnaast over een gedegen kennis van wet- en regelgeving om in samenspraak met u een motiverend pakket arbeidsvoorwaarden samen te stellen. Hierbij hanteren wij als uitgangspunten flexibiliteit & duurzaamheid.

Wij beschikken daarnaast over een parate pool aan arbeidskrachten die per direct ter beschikking kunnen worden gesteld. Onderstaande functies hebben wij paraat.

 • Vrachtwagenchauffeurs
 • Heftruckchauffeurs
 • Reachtruckchauffeurs
 • Allround logistieke medewerkers

Production

Posted on: augustus 13th, 2017 by wesley

ICT

Posted on: augustus 13th, 2017 by wesley

Hospitality

Posted on: augustus 13th, 2017 by wesley

Technology

Posted on: augustus 13th, 2017 by wesley

Construction

Posted on: augustus 13th, 2017 by wesley

Retail

Posted on: augustus 13th, 2017 by wesley

Transport & Logistiek

Posted on: april 28th, 2017 by wesley

De sector

De huidige sector Transport & Logistiek kent een aantal uitdagende ontwikkelingen op het gebied van personeel. Trends als ontgroening en vergrijzing zorgen voor lagere productiviteit en een hoger verzuimpercentage. Ook kan de uit- en instroom van gekwalificeerde arbeidskrachten hierdoor niet op elkaar aansluiten. Verder zorgt de aantrekkende economie voor meer aanbod en concurrentie op de arbeidsmarkt. Echter heeft het imago van de sector de laatste jaren een deuk opgelopen. Dit alles leidt tot een lagere personeelsinstroom, wat het reeds aanwezige tekort aan arbeidskrachten versterkt.

Modernisering van arbeidsvoorwaarden

De arbeidsvoorwaarden van de sector Transport & Logistiek zijn geregeld in de CAO Beroepsgoederenvervoer. Deze voorwaarden dienen gemoderniseerd te worden om de sector interessant te houden voor arbeidskrachten. Een aantrekkelijk inkomen, keuze voor parttime of fulltime werken, flexibiliteit en interne opleidingen rondom duurzaamheid zijn belangrijke onderdelen van deze modernisering.

Daarnaast is de wet- en regelgeving met betrekking tot de inzet van arbeidskrachten complexer geworden. Te denken valt hier aan de Wet Aanpak Schijnconstructies, de Wet Werk en Zekerheid, maar ook Europese wetgeving in het kader van rij- en rusttijden.

Wie zijn wij?

Wij zijn al meer dan 25 jaar specialist in het ter beschikking stellen van arbeidskrachten in diverse sectoren, waaronder de sector Transport & Logistiek. Onze organisatie is ABU en NEN 4400-1 gecertificeerd en heeft de KIWA vergunning voor het ter beschikking stellen van medewerkers in het beroepsgoederenvervoer. Daarnaast hebben wij toegang tot een groot recruitmentnetwerk in binnen- en buitenland.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wij dragen zorg voor onze opdrachtgevers op het gebied van personeelsvraagstukken. Of het nu gaat om een tijdelijk personeelstekort of het invullen van een lange termijn kwestie; wij regelen het allemaal. Onze dienstverlening gaat gepaard met ondersteuning op het gebied van arbeidsrecht, Sociale Zekerheid en het reduceren van verzuim.

De ter beschikking gestelde arbeidskrachten belonen wij conform de CAO Beroepsgoederenvervoer. Daarnaast is bij ons gedegen kennis van wet- en regelgeving aanwezig om in samenspraak met u een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket samen te stellen. Hierbij hanteren wij als uitgangspunten flexibiliteit & duurzaamheid.

Ten slotte hebben wij een database aan arbeidskrachten die per direct ter beschikking kunnen worden gesteld. Onderstaande functies staan voor u klaar.

 • Vrachtwagenchauffeurs
 • Heftruckchauffeurs
 • Reachtruckchauffeurs
 • Allround logistieke medewerkers

Retail

Posted on: april 28th, 2017 by wesley

Cervo Group begrijpt als geen ander de noodzaak van flexibele arbeidsrelaties binnen de retailmarkt. Pieken en dalen, seizoensinvloeden en het opvangen van vakanties zijn veelvoorkomende situaties in de retail met elk verschillende personeelsbehoeften. Wij kunnen u voorzien in deze behoeften en stellen momenteel personeel ter beschikking op basis van Payroll in meer dan 250 fysieke winkels. U selecteert uw nieuwe medewerkers en wij regelen de rest.

Wij dragen zorg voor een tijdige en correcte verloning, alle werkgeversrisico’s en zijn daarnaast ook het aanspreekpunt voor arbeidsrechtelijke vraagstukken.

We leveren o.a. winkelpersoneel, kassamedewerkers, floormanagers, commercieel medewerkers en magazijnmedewerkers.

Wilt u weten wat wij eventueel voor uw organisatie kunnen betekenen, neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.