Transport
& Warehousing

Cervo Group heeft veel ervaring in het leveren van medewerkers aan grote bedrijven in verschillende distributiecentra en magazijnen in E-commerce, Logistiek & distributie. We selecteren hardwerkende mensen met de juiste motivatie die minimaal basis Engels spreken en voor langere tijd bij onze klanten blijven.

Dagelijks werken honderden Cervo-medewerkers in functies als orderpicker, reachtruck chauffeur, voice picker, logistiek medewerker, inpakmedewerker en heftruckchauffeur. Wij hebben grote professionele opdrachtgevers die banen aanbieden waar de arbeidsomstandigheden goed zijn, er zekerheid is voor voldoende werkuren per week en een goed salaris. Onze arbeiders willen werken, of het nu overdag, ‘s nachts of in het weekend is. We zijn gemotiveerd en recht door zee en we selecteren onze werknemers op dezelfde basis!

company-image
company-image
company-image
company-image
company-image
company-image
company-image
company-image
company-image
company-image
company-image
company-image
company-image

“We nemen grote projecten aan in de logistieke dienstverlening, waardoor we hoge pieken hebben in de personeelsbehoefte. Dat vullen we in met mensen van Cervo Group. Ze schakelen snel en begrijpen wat we nodig hebben. We zijn gewoon heel tevreden over hun service en ook over de kwaliteit van de mensen die ze leveren.”

Lars de Graaf,
Director Owner @ LIS Logistics Almere

Proudly taking care of

Cervo Group zorgt voor haar medewerkers

De 5 zekerheden van Cervo Group:

  • Goede betaling, altijd op tijd
  • Professionele werkuitrusting
  • Langdurige opdrachten bij grote Nederlandse bedrijven
  • Vakgerichte Training en opleiding
  • Persoonlijke aandacht en heldere communicatie

Bij Cervo Group draait alles om onze mensen. Wij geloven dat tevreden medewerkers beter presteren. We doen er alles aan om goed voor onze mensen te zorgen. Met de vijf zekerheden van Cervo Group regelen wij praktische zaken zoals zorgverzekering en vervoer naar de werklocatie en bieden wij comfortabele accommodaties via onze partners. Onze medewerkers merken dit aan de manier waarop wij met hen samenwerken. We behandelen onze medewerkers met respect en communiceren op een duidelijke en transparante manier. We houden ons aan onze beloften. Als organisatie met ruime internationale ervaring, kennen wij de cultuur en spreken de taal van onze medewerkers. Onze medewerkers waarderen dit. Zo creëren we alle voorwaarden voor een prettige en langdurige samenwerking.