0316-240766
Vacatures & Solliciteren

Bouw & Techniek

De bouwsector is de motor van de economie waarin veel mensen werkzaam zijn. Voor u als opdrachtgever neemt dat de nodige werkgeversrisico’s en tijdsbesteding met zich mee.

Daarnaast is de bouwsector ook een innovatieve sector met nieuwe bouwmethoden zoals lean bouwen met KIM en diverse prefab en modulaire systemen die de efficiency vergroten. Echter kunnen deze nieuwe ontwikkelingen uw personeelsbehoefte voor de korte en lange termijn minder transparant maken.

Cervo Dienstverlening biedt u hierin de helpende hand door vakkundig en gekwalificeerd personeel beschikbaar te stellen.

Uitzenden & De Bouw

Het ter beschikking stellen van personeel in de bouw is gebonden aan strikte regels. Zo worden de medewerkers beloond op basis van hun ervaringsjaren binnen de bouwsector.

Wij maken hierbij onderscheid tussen:

  • Bouwpakket (< 12 maanden ervaring in de voorgaande 2 jaar)
  • Bouwvakpakket (> 12 maanden ervaring in de voorgaande 2 jaar)

Het bouwvakpakket houdt in dat medewerkers een beloning krijgen die meer in lijn ligt met de CAO voor de bouwnijverheid. Hierdoor hebben deze medewerkers tevens recht op ATV dagen en deelname aan het bouwpensioenfonds.

Wij hechten veel waarde aan veilig en gezond werken en zijn VCU gecertificeerd. Alle ter beschikking gestelde medewerkers beschikken over een VCA diploma.

Naast het ter beschikking stellen van personeel op basis van uitzenden, bemiddelen wij ook tussen opdrachtgever en ZZP-er. Wij dragen zodoende alle fiscale risico’s en verkorten de betaaltermijn voor de ZZP-er.

Wilt u weten wat wij eventueel voor uw organisatie kunnen betekenen, neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.