0316-240766
Vacancies & Apply

Transport & Logistics

De sector

Binnen de sector Transport & Logistiek zijn een heleboel ontwikkelingen en uitdagingen op het gebied van personeel. Vergijzing en ontgroening dragen zorg voor een lagere productiviteit, een hoger verzuimpercentage en het niet aansluiten van uit- en instroom. Daarnaast zorgt de aantrekkende economie voor meer concurrentie op de arbeidsmarkt en heeft het imago de laatste jaren een deuk opgelopen. Dit alles leidt tot een lagere instroom in de sector, wat het reeds aanwezige tekort aan arbeidskrachten versterkt.

Modernisering van arbeidsvoorwaarden

De arbeidsvoorwaarden zijn geregeld in de CAO Beroepsgoederenvervoer. Om als sector aantrekkelijk te blijven is modernisering van deze voorwaarden nodig. De belangrijkste elementen van de modernisering zijn een aantrekkelijk inkomen bij een standaard werkweek, keuze voor arbeidssystemen (parttime of fulltime), flexibiliteit en opleiding om de duurzaamheid op de arbeidsmarkt te vergroten.

Daarnaast is de wet- ren regelgeving met betrekking tot de inzet van arbeidskrachten complexer geworden. Te denken valt hier aan de Wet Aanpak Schijnconstructies, de Wet Werk en Zekerheid, maar ook Europese wetgeving in het kader van rij- en rusttijden.

Wie zijn wij?

Wij zijn al meer dan 25 jaar specialist in het ter beschikking stellen van arbeidskrachten in diverse sectoren, waaronder de sector Transport & Logistiek. Onze organisatie is ABU en NEN 4400-1 gecertificeerd en beschikt over de KIWA vergunning voor het ter beschikking stellen van medewerkers in het beroepsgoederenvervoer. Wij beschikken over een groot recruitmentnetwerk in zowel Nederland als het buitenland.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wij ontzorgen onze opdrachtgevers op het gebied van personeelsvraagstukken. Of het nu gaat om kortstondige personeelstekorten of het invullen van lange termijnopdrachten, dit maakt voor ons geen verschil. Onze dienstverlening gaat gepaard met ondersteuning op het gebied van arbeidsrecht, Sociale Zekerheid en het reduceren van verzuim.

Wij belonen de ter beschikking gestelde arbeidskrachten conform de CAO Beroepsgoederenvervoer en beschikken daarnaast over een gedegen kennis van wet- en regelgeving om in samenspraak met u een motiverend pakket arbeidsvoorwaarden samen te stellen. Hierbij hanteren wij als uitgangspunten flexibiliteit & duurzaamheid.

Wij beschikken daarnaast over een parate pool aan arbeidskrachten die per direct ter beschikking kunnen worden gesteld. Onderstaande functies hebben wij paraat.

  • Vrachtwagenchauffeurs
  • Heftruckchauffeurs
  • Reachtruckchauffeurs
  • Allround logistieke medewerkers