Techniek
& Telecom

Cervo Projects levert aan landelijke telecomaanbieders gecertificeerde installatie- en storingsmonteurs voorzien van bus en gereedschap, aangestuurd volgens de kpi’s van de klant. Cervo Projects krijgt hierbij per case (aansluiting en/of storing) door de klant betaald. Cervo Projects zorgt hierbij voor de technische ondersteuning, leiding, toezicht, planning, aansturing, de gewenste training/scholing en uiteraard de correcte uitbetaling van deze medewerkers. Op dezelfde wijze biedt Cervo Projects haar diensten aan diverse aanbieders aan, voor de voorbereidende werkzaamheden en het plaatsen van laadpalen (grondwerkers en E-monteurs). Daarnaast zet Cervo Projects bezorgers/koeriers in die bij klanten aan huis apparatuur installeren.

“Cervo Project onzorgt ons al jaren met hun installatie- en storingsmonteurs. Bij Cervo Projects weten ze precies wat we van ze verwachten. Zij kennen ons door en door. Wij hebben korte lijntjes waardoor we snel kunnen schakelen. Cervo projects voelt bijna als onderdeel van Circet want wij werken samen aan dezelfde doelen. ”

Wilma van Bokhoven,
Service Delivery Manager @ Circet Nederland

Proudly taking care of

Cervo Group zorgt voor haar medewerkers

De 5 zekerheden van Cervo Group:

  • Stabiel inkomen, altijd op tijd
  • Comfortabele huisvesting en transport naar werk locatie
  • Werken voor veilige en gerenommeerde bedrijven
  • Lange termijn dienstverbanden
  • Persoonlijke aandacht en transparante communicatie

Bij Cervo Group draait alles om onze mensen. Wij geloven dat tevreden medewerkers beter presteren. We doen er alles aan om goed voor onze mensen te zorgen. Met de vijf zekerheden van Cervo Group regelen wij praktische zaken zoals zorgverzekering en vervoer naar de werklocatie en bieden wij comfortabele accommodaties via onze partners. Onze medewerkers merken dit aan de manier waarop wij met hen samenwerken. We behandelen onze medewerkers met respect en communiceren op een duidelijke en transparante manier. We houden ons aan onze beloften. Als organisatie met ruime internationale ervaring, kennen wij de cultuur en spreken de taal van onze medewerkers. Onze medewerkers waarderen dit. Zo creëren we alle voorwaarden voor een prettige en langdurige samenwerking.