0316-240766
Vacatures & Solliciteren

Als bedrijf is het vaak lastig om op het juiste moment het juiste personeel met de juiste kwalificaties te vinden. Daarbij moet u ook nog eens rekening houden met veranderingen in wet- en regelgeving, marktveranderingen, bijbehorende werkgeversrisico’s en tijdsbesteding aan beoordelings- en functioneringsgesprekken.

Wij van Cervo Group snappen als geen ander wat er allemaal komt kijken bij het opstellen van een goed personeelsbeleid. Mede door 25 jaar aan ervaring kennen wij het belang van een duurzame personeelsstrategie en het managen van flexibiliteit binnen uw organisatie.

Wij voorzien diverse opdrachtgevers in diverse sectoren van flexibel personeel voor de korte en lange termijn. Dit doen wij op basis van werving & selectie, uitzenden, detacheren, payroll en ZZP-bemiddeling. Daarnaast zijn wij voor al onze opdrachtgevers een proactieve partner op het gebied van arbeidsrechtelijke en fiscale vraagstukken.

Wilt u moeiteloos meebewegen met aanpassingen in de markt, binnen uw organisatie of in de wet- en regelgeving? Cervo Group staat voor ontzorging, flexibiliteit en risicobeperking, maar bovenal voor goed werkgeverschap.

Onze dienstverlening bestaat uit het uitbesteden van werkgeverschap en bijbehorende administratieve taken:

  • Punctuele verloningen: nauwkeurig en op tijd.
  • Kostenbeheersing: vooraf exact inzicht in de personele kosten.
  • Binding: dezelfde beloning als uw vaste medewerkers.
  • Flexibiliteit: mogelijkheid tot onbeperkt aantal contracten in eerste 78 weken.
  • Continuïteit: mogelijkheid om medewerkers 5,5 jaar te binden.

Onze medewerkers zijn door middel van een arbeidsovereenkomst of uitzendovereenkomst verbonden aan onze onderneming. Hierdoor worden voor u de contractuele en administratieve verplichtingen uit handen genomen. De medewerker krijgt waar hij recht op heeft, namelijk een overeenkomst met een beloningsregeling conform de juiste bedrijfsregeling/cao. Op deze manier kunt u zich volledig richten op de kernactiviteiten van uw bedrijf.

Wanneer u zelf een voorkeur kandidaat aandraagt, betaalt u een scherp basistarief. Onze dienstverlening is naar behoefte uit te breiden waarbij Cervo Group de volgende aspecten uit handen kan nemen:

  • Werving & selectie van medewerkers (indien u zelf geen voorkeur kandidaat heeft);
  • Outsourcing volledig personeelsbeleid;
  • Projectmatige inzet van arbeidsmigranten;
  • Erkent referent schap voor kennismigranten.

Basis van flexibiliteit en goed werkgeverschap

Medewerkers worden ter beschikking gesteld op basis van de ABU CAO met inachtneming van de geldende inlenersbeloning conform de huidige wet- en regelgeving.

Cervo Group kan hierdoor in Fase A (de eerste 78 gewerkte weken) een onbeperkt aantal arbeidsovereenkomsten met de uitzendmedewerker afsluiten en in Fase B een maximum van zes contracten voor een periode van 4 jaar. Zo kunt u desgewenst 5,5 half jaar lang beschikken over kennis en kunde op uw werkvloer zonder de daarbij behorende risico’s.

Cervo Group staat voor goed werkgeverschap en brengt mensen bij elkaar. Door goed gevulde databases, een groot netwerk en gekwalificeerde mensen heeft Cervo Group altijd een oplossing voor uw vraagstuk. Cervo Group wil meedenken en samen met u, als opdrachtgever, kijken naar de beste oplossingen binnen de gestelde richtlijnen.