0316-240766
Vacatures & Solliciteren

Arbeidsmigranten binnen EU

Cervo Group is onder andere gespecialiseerd in het uitzenden van arbeidsmigranten. Naast het vinden van geschikte kandidaten voor uw bedrijf, zorgen wij er ook voor dat de volgende zaken geregeld worden: een periodieke salarisverwerking, het arbeidsongeschiktheidsrisico, vervanging tijdens afwezigheid en updates over de fiscale- en arbeidsrechtelijke wetgeving.

Uitzendwerk

Uitzendwerk betekent het ter beschikking stellen van een uitzendkracht aan een opdrachtgever op basis van een uitzendovereenkomst. De uitzendovereenkomst is gedurende de eerste 78 weken (Fase A) van toepassing en brengt de duur van de werkzaamheden in lijn met de duur van het dienstverband. Wanneer alle werkzaamheden zijn verricht, eindigt het dienstverband tussen het uitzendbureau en de uitzendkracht.

Met bovenstaande diensten bieden wij u zekerheid rondom het inlenen van personeel. De medewerkers die ter beschikking zijn gesteld voor uw bedrijf worden op deze manier tijdig en correct betaald. Ook worden loonheffingen, premies en werknemersverzekeringen netjes afgedragen. Daarnaast zorgen wij ervoor dat buitenlandse collega’s in fatsoenlijke huisvesting worden onderbracht en zijn voorzien van een geschikte ziektekostenverzekeringen bij Zorg & Zekerheid.

Onze diensten maken wij aan u inzichtelijk  door het periodiek verstrekken van een verklaring betalingsgedrag van de belastingdienst (WKA), het voeren van de NEN 4400-1 en een ABU & SNF certificering. Uiteraard beschikken wij ook over een G-rekening.

Cervo Group beschikt over een gevarieerde groep nationale en internationale medewerkers die werkzaam zijn in diverse disciplines en branches op basis van een uitzendovereenkomst.

Heeft u interesse om de mogelijkheden voor uw bedrijf te bekijken, of staat u open voor vrijblijvend advies op uw personeelsbeleid? Neem dan contact met ons op om te zien of wij meerwaarde voor u kunnen creëren.

Detacheren

Een gedetacheerde arbeidskracht wordt ter beschikking gesteld aan een opdrachtgever op basis van een detacheringsovereenkomst. Een detacheringsovereenkomst (Fase B & Fase C) is een arbeidsrelatie tussen een detacheringsbureau en een arbeidskracht. Deze staat los  van de duur van de opdracht. De arbeidskracht is na verloop van de werkzaamheden nog steeds in dienst van het detacheringsbureau.

Het voordeel van detacheren is dat een detacheringsbureau medewerkers langer aan zich kan binden. Deze medewerkers beschikken over specifieke competenties, werkervaring, arbeidsmentaliteit en kwalificaties.

Gedetacheerde arbeidskrachten hebben behoefte aan flexibiliteit en vrijheid. Zij kunnen bijvoorbeeld besluiten om een opdracht niet aan te nemen. Redenen hiervoor kunnen zijn dat ze de opdracht niet zien zitten, of gebrek aan tijd en middelen. Een voordeel van deze vrijheid is dat wanneer zij een opdracht aannemen, de juiste motivatie en arbeidsmentaliteit aanwezig is.

Wanneer u op zoek bent naar personeel met specifieke competenties en vaardigheden dan bent u bij Cervo Group aan het juiste adres. Wij beschikken over een ruim personeelsbestand waaruit wij passende kandidaten kunnen voorstellen voor uw opdracht of bedrijf. Alle personeel gerelateerde zaken worden periodiek voor u geregeld. Denk hierbij aan de volledige salarisverwerking, het arbeidsongeschiktheidsrisico, vervanging tijdens afwezigheid en updates over de fiscale- en arbeidsrechtelijke wetgeving.

Met bovenstaande diensten bieden wij u zekerheid rondom het detacheren van personeel.  De medewerkers die ter beschikking zijn gesteld voor uw bedrijf worden op deze manier tijdig en correct betaald. Ook worden loonheffingen, premies en werknemersverzekeringen netjes afgedragen. Wij zijn daarnaast NEN 4400-1, ABU & SNF gecertificeerd en verstrekken u periodiek een verklaring betalingsgedrag van de belastingdienst. Uiteraard beschikken wij ook over een G-rekening.

Cervo Group heeft een gevarieerde groep nationale en internationale medewerkers die werkzaam zijn in diverse disciplines en branches op basis van een detacheringsovereenkomst.

Wilt u meer informatie omtrent detacheringsmogelijkheden voor uw bedrijf? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Werving & selectie

Werving & Selectie: Wie zoekt u specifiek en waar moet u zoeken?

Cervo Group kan de volledige werving & selectie van medewerkers uit handen nemen. Volgens vooraf vastgelegde profielen selecteren wij de kandidaten middels een screening op harde en zachte eisen. De beste kandidaten worden aan u voorgesteld voor een definitief akkoord.

Allereerst bepalen wij samen met u in een intakegesprek over de vacature wat voor uw situatie de beste optie is. Dit kan directe of uitgestelde werving & selectie zijn. Vervolgens bekijken we met u het profiel van de werknemer waar u naar op zoek bent. Daarbij kijken wij ook naar de cultuur binnen uw bedrijf, om zo tot een perfecte match te komen. Voor de bemiddeling betaalt u één vast bedrag achteraf op basis van ‘no cure, no pay’. U weet dus steeds waar u aan toe bent.

Begeleiding en planning van personeel

Cervo Group kan naast het werkgeverschap en werving & selectie, de begeleiding en planning van flexwerkers en uw vaste productie- of logistieke ploeg inplannen. Wij nemen de verantwoordelijkheid van u over en adviseren graag over een efficiëntere inzet van uw vaste ploeg waardoor de productiviteit wordt verhoogd.

Cervo Group stelt op basis van uw vacatureprofiel een flexpool samen. Hierbij stemmen we de vaardigheden, ervaring en beschikbaarheid van onze flexwerkers af op uw wensen. De juiste medewerkers zijn op het gewenste moment gegarandeerd beschikbaar. Hiermee voorkomt u onnodig productiviteitsverlies.