0316-240766
Vacatures & Solliciteren

Werving & Selectie

Werving & Selectie: Wie zoekt u specifiek en waar moet u zoeken?

Cervo Group kan de volledige werving & selectie van medewerkers uit handen nemen. Volgens vooraf vastgelegde profielen selecteren wij de kandidaten middels een screening op harde en zachte eisen. De beste kandidaten worden aan u voorgesteld voor een definitief akkoord.

Allereerst bepalen wij samen met u in een intakegesprek over de vacature wat voor uw situatie de beste optie is. Dit kan directe of uitgestelde werving & selectie zijn. Vervolgens bekijken we met u het profiel van de werknemer waar u naar op zoek bent. Daarbij kijken wij ook naar de cultuur binnen uw bedrijf, om zo tot een perfecte match te komen. Voor de bemiddeling betaalt u één vast bedrag achteraf op basis van ‘no cure, no pay’. U weet dus steeds waar u aan toe bent.

Begeleiding en planning van personeel

Cervo Group kan naast het werkgeverschap en werving & selectie, de begeleiding en planning van flexwerkers en uw vaste productie- of logistieke ploeg inplannen. Wij nemen de verantwoordelijkheid van u over en adviseren graag over een efficiëntere inzet van uw vaste ploeg waardoor de productiviteit wordt verhoogd.

Cervo Group stelt op basis van uw vacatureprofiel een flexpool samen. Hierbij stemmen we de vaardigheden, ervaring en beschikbaarheid van onze flexwerkers af op uw wensen. De juiste medewerkers zijn op het gewenste moment gegarandeerd beschikbaar. Hiermee voorkomt u onnodig productiviteitsverlies.