Cervo neemt afscheid van Levi Derksen en Ad Hendriks

Afgelopen 30 september hebben Levi Derksen en Ad Hendriks Cervo verlaten en dit ging zeker niet geruisloos voorbij! Op hun laatste werkdag zijn beiden feestelijk uitgezwaaid in Café De Steenbok in Beek, door de mensen met wie ze nauw hebben samen gewerkt.

Beiden zijn van jongs af aan werkzaam bij Cervo en met hun voortdurende inzet mede verantwoordelijk voor de groei die Cervo de laatste jaren heeft doorgemaakt. Zowel Levi als Ad hebben een enorme ontwikkeling doorgemaakt en zijn gezicht geworden van Cervo. Beiden gaan per 1 oktober aan de slag bij IDHS. Dit is het jonge maar nu al succesvolle bedrijf waar Rene Derksen mede eigenaar van is. Het, in huisvesting gespecialiseerde, bedrijf is met Levi en Ad twee talentvolle collega’s rijker.

Op hun laatste werkdag voor Cervo werden beiden toegesproken door directeur Martijn Koelewijn. Beiden werden enorm bedankt voor al hun inzet in de afgelopen jaren en er werden aandenkens overhandigd. Bij deze willen we Levi en Ad nogmaals ontzettend bedanken voor de afgelopen jaren en succes toewensen bij hun nieuwe uitdaging!

Levi en Ad genoten zichtbaar van het welverdiende afscheid en het was nog lang onrustig in Beek…