Proudly taking care of

Technisch personeel
& Chauffeurs ZZPers

Het leveren van zelfstandig opererende medewerkers en of teams die onze klanten volledig ontzorgen op projectbasis.

Binnen Cervo Group en zeker ook binnen Cervo Projects staan de medewerkers (uitzendkrachten) centraal. Wij zijn ervan overtuigd dat alleen tevreden medewerkers goed presteren en daarmee zorgen voor tevreden klanten. Wij doen er alles aan om onze medewerkers goed voorbereid op pad te laten gaan. Cervo Projects zorgt voor een goede voorbereidende training, een heldere werkplanning, professioneel gereedschap en een werkbus om de werkzaamheden op locatie te kunnen uitvoeren.

Cervo Projects maakt ook gebruik van ZZP-ers die over eigen gereedschap en eigen vervoer beschikken.  (De inzet ZZP-ers moet uiteraard voldoen aan de representativiteitseisen en de professionele eisen van onze opdrachtgevers)

Voor zowel uitzendkrachten als voor ZZP-ers geldt de zekerheid van langdurige opdrachten en een tijdige betaling van salaris/factuur conform de Nederlandse wetgeving.

Wij spreken zowel de taal van de medewerkers als die van de klant. Hierdoor hebben we altijd een heldere en open communicatie en we kunnen gerust stellen dat wij hierdoor het verschil maken!

Koeriers & ZZP
Bij meerdere opdrachtgevers zet Cervo Projects bezorgers/koeriers in die beschikken over een B rijbewijs en bijvoorbeeld met een bestelbus van de klant maaltijdpakketten of fitness apparatuur bezorgen bij de consument aan huis. Cervo Projects zorgt hierbij de planning van de medewerkers op de beschikbare ritten en zorgt voor de juiste werkinstructies. Ook hiervoor geldt dat Cervo Projects zowel gebruik maakt van ZZP-ers als van flexkrachten en uiteraard geldt ook hiervoor de zekerheid van langdurige opdrachten en een tijdige betaling van salaris/factuur conform de Nederlandse wetgeving.

 

  • Volledige ontzorging
  • Betrouwbare medewerkers
  • Snel schakelen
  • Denken vanuit de klant

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden voor uw bedrijf?

Proudly taking care of

Cervo Group zorgt voor haar medewerkers

De 5 zekerheden van Cervo Group:

  • Goede betaling, altijd op tijd
  • Professionele werkuitrusting
  • Langdurige opdrachten bij grote Nederlandse bedrijven
  • Vakgerichte Training en opleiding
  • Persoonlijke aandacht en heldere communicatie

Bij Cervo Group draait alles om onze mensen. Wij geloven dat tevreden medewerkers beter presteren. We doen er alles aan om goed voor onze mensen te zorgen. Met de vijf zekerheden van Cervo Group regelen wij praktische zaken zoals zorgverzekering en vervoer naar de werklocatie en bieden wij comfortabele accommodaties via onze partners. Onze medewerkers merken dit aan de manier waarop wij met hen samenwerken. We behandelen onze medewerkers met respect en communiceren op een duidelijke en transparante manier. We houden ons aan onze beloften. Als organisatie met ruime internationale ervaring, kennen wij de cultuur en spreken de taal van onze medewerkers. Onze medewerkers waarderen dit. Zo creëren we alle voorwaarden voor een prettige en langdurige samenwerking.

“Onze klanten zijn tevreden over ons omdat wij er alles aan doen om onze klanten en hun processen te leren kennen zodat we ons personeel optimaal kunnen voorbereiden en instrueren om onze projecten uit te voeren.”

Lizette,
Manager techniek @ Cervo Group

Kwaliteit

Cervo Group hecht veel waarde aan kwaliteit en met kwaliteit bedoelen we zowel externe als interne kwaliteit. Om de kwaliteit van onze recruitment procedures, loonadministratie, juridische toepassingen en professionele begeleiding van onze werknemers te garanderen, hebben we een Quality & Intelligence team geïmplementeerd die onze coördinatoren en managers bijstaat om ervoor te zorgen dat we de juiste procedures volgen. we volgen de hoge kwaliteitsnormen van verschillende certificerings- en overheidsorganisaties.

Artra

Om onze coördinatoren en medewerkers zo goed mogelijk te equiperen, werken we samen met Artra. Artra is hét leerbedrijf voor arbeidsmarktprofessionals in de uitzendbranche. Artra helpt ons om onze medewerkers te ontwikkelen tot echte professionals als intermediair, door een gedegen voorbereiding op de dagelijkse praktijk te bieden. Al onze medewerkers volgen de Basisopleiding Uitzendprofessionals (BOU) gevolgd door het schriftelijk examen van de Stichting Examens Uitzendsector (SEU). Hierdoor kunnen onze medewerkers inspelen op elke specifieke situatie en zijn opdrachtgevers en uitzendkrachten altijd goed geïnformeerd. Cervo is ook een erkend leerbedrijf.

certification
certification
certification
certification
certification
certification
certification